Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!


Nagy Lajos
polgármester

Egy röpke digitális sétára invitálom Önt! Kérem ismerkedjen meg városunkkal, tájékozódjon híreinkről! A honlapon fontos információkat találhatnak a helyiek, a máshol élők pedig betekintést kaphatnak a baktalórántházi életbe. A weboldalt böngészve megismerheti településünk történetét, az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal munkatársait, az oktatási és kulturális intézményeinket, a helyi egyházakat, a kulturális, sport- és civil szervezeteket. Remélem, hogy a böngészés során kedvet kap ahhoz is, hogy személyesen látogassa meg településünket!

 

Meghívó - nemzeti ünnepünk előestéjére

Baktalórántháza Város Önkormányzata meghívja Önt és kedves családját az 1956-os forradalomra és szabadságharcra, és a köztársaság kikiáltására emlékező nemzeti ünnepünk előestéjére!
Ideje: 2014. október 22. - szerda

Program:

Önkormányzati választás 2014 - eredmények

A HVI vezetője, Tomkó Zoltán jegyző tájékoztatása szerint rendkívüli esemény nem történt a választás alatt, rendben lezajlott a voksolás, mind a négy választás eredményes volt, azonban a végeredmény jogerőre csak a holnapi napon, 2014. október 15-én emelkedik. A részvétel aránya 80 % volt, ami magasan meghaladja az országos átlagot. Településünk számára örömteli, hogy ismét van a megyei közgyűlésnek baktalórántházai tagja, Gyügyei Éva (FIDESZ-KDNP) személyében.

Tüzelési támogatás

Önkormányzatunk ebben a tüzelési szezonban is tüzelési támogatást kíván adni a baktalórántházi családoknak minél szélesebb körben, a szociális rendeletben megfogalmazottak szerint. A tüzelési támogatás lehet természetben, illetve pénzbeli támogatásként is kérni. Az ezzel kapcsolatos kérelmeket 2014. október 1-től lehet benyújtani a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján az e célra rendszeresített nyomtatványon.