Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!


Nagy Lajos
polgármester

Egy röpke digitális sétára invitálom Önt! Kérem ismerkedjen meg városunkkal, tájékozódjon híreinkről! A honlapon fontos információkat találhatnak a helyiek, a máshol élők pedig betekintést kaphatnak a baktalórántházi életbe. A weboldalt böngészve megismerheti településünk történetét, az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal munkatársait, az oktatási és kulturális intézményeinket, a helyi egyházakat, a kulturális, sport- és civil szervezeteket. Remélem, hogy a böngészés során kedvet kap ahhoz is, hogy személyesen látogassa meg településünket!

 

Diákmunka

Az előző évekhez hasonlóan idén is elindul a Diákmunka városunkban. A jelenleg rendelkezésre álló információk és anyagi források figyelembe vételével várhatóan július 13-tól egy hónapos napi 6 órás foglalkoztatást biztosít majd a program a 16-25 év közötti tanulóknak. Az érdeklődőknek helyben a Járási Hivatal Foglalkoztatási osztályán (Munkaügyi Központ) kell regisztrálni, majd a polgármesteri hivatal Ügyfélszolgálatán jelentkezni.

Átadó ünnepség

Megújult a Baktalórántházai Járási Hivatal foglalkoztatási osztályának épülete belülről. A megszépült intézményt június 19-én pénteken avatták fel kis ünnepség keretében. Két évvel ezelőtt a Nemzeti Munkaügyi Hivatal és a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal konzorciuma kezdte meg azt a projektet, amelynek keretében 6 milliárd forint uniós forrásból az országban 56 munkaügyi kirendeltség megújul, modernizálódik, illetve akadálymentesített lesz. A baktalórántházai avatón részt vett többek között dr.

Új képek a galériában

A június 13-i általános iskolai ballagáson készült képek megtekinthetők a galériában, vagy ide kattintva.