Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!


Nagy Lajos
polgármester

Egy röpke digitális sétára invitálom Önt! Kérem ismerkedjen meg városunkkal, tájékozódjon híreinkről! A honlapon fontos információkat találhatnak a helyiek, a máshol élők pedig betekintést kaphatnak a baktalórántházi életbe. A weboldalt böngészve megismerheti településünk történetét, az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal munkatársait, az oktatási és kulturális intézményeinket, a helyi egyházakat, a kulturális, sport- és civil szervezeteket. Remélem, hogy a böngészés során kedvet kap ahhoz is, hogy személyesen látogassa meg településünket!

 

Közérdekű közlemény

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. értesíti a T. Lakosságot, hogy az ivóvízminőség-javító projektben folyó munkálatok miatt előreláthatóan péntek ( 07. 31.) 14 órától és hétfő (08. 03.) 14 órától rövid időre vízhiányra lehet számítani.

Közérdekű közlemény

A Baktalórántházai Járási Hivatal Okmányirodai Osztálya értesíti a Tisztelt Ügyfeleit, hogy 2015. 08. 05. napján az ügyfélfogadás szünetel, így ezen a napon sem ügyintézésre, sem az elkészült okmányok átvételére nincs lehetőség.

Az eredeti dokumentum itt tekinthető meg: