Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!


Nagy Lajos
polgármester

Egy röpke digitális sétára invitálom Önt! Kérem ismerkedjen meg városunkkal, tájékozódjon híreinkről! A honlapon fontos információkat találhatnak a helyiek, a máshol élők pedig betekintést kaphatnak a baktalórántházi életbe. A weboldalt böngészve megismerheti településünk történetét, az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal munkatársait, az oktatási és kulturális intézményeinket, a helyi egyházakat, a kulturális, sport- és civil szervezeteket. Remélem, hogy a böngészés során kedvet kap ahhoz is, hogy személyesen látogassa meg településünket!

 

Népszavazási tájékoztató

Magyarország Köztársasági Elnöke 2016. október 2. napjára országos népszavazást tűzött ki az alábbi kérdéssel kapcsolatosan:

„Akarja-e, hogy az Európai Unió
az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is
előírhassa nem magyar állampolgárok
Magyarországra történő kötelező betelepítését?”

Az országos népszavazáson minden nagykorú magyar állampolgár részt vehet, aki választójoggal rendelkezik.  

Kormányablak tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatásul közöljük, hogy a 2016. 10. 02. napján tartandó népszavazás lebonyolításának elősegítése érdekében a Sz-Sz-B Megyei Kormányhivatal Baktalórántházai Járási Hivatali Kormányablak Osztály rendkívüli nyitva tartást biztosít 2016. 10. 01. napján (szombaton 8.00 órától 16.00 óráig, valamint 2016. 10. 02. napján (vasárnap) 6.00 órától 19.00 óráig.