Jelenlegi hely

meghívó

Meghívó nemzeti ünnep

Baktalórántháza Város Önkormányzata meghívja Önt és kedves családját az 1956-os forradalomra és szabadságharcra, és a köztársaság kikiáltására emlékező nemzeti ünnepünk programjaira.Ideje: 2017. október 23.

Kiállítás

Sári Antal hajdúszoboszlói Nívó-díjas festőművész kiállítása február 12-ig munkanapokon 8-16 óráig tekinthető meg a József Attila Művelődési Központ és Könyvtár Olvasóterében (Baktalórántháza, Köztársaság tér 16.)

Templomok éjszakája – Meghívó

Szeretettel hívjuk és várjuk minden keresztény testvérünket – felekezeti hovatartozás nélkül – a Keresztény Értelmiségek Szövetsége (KÉSZ) és a Görög Katolikus Egyházközség által szervezett eseményre, 2014. április 24-én, Szent György Nagyvértanú napján a Görög-katolikus templomba.

Programok: 17:30-kor Szent Liturgia Miló Miklós görög-katolikus, parókus-esperes szolgálatával, majd ezt követően tartalmas lelki órák este kb. 20:30-ig.

Re-Cikli Műhely megnyitó

Ingyenes kerékpár-átvizsgálással és színes családi programokkal nyitja meg kapuit, a Re-Cikli Műhely.

Időpont és helyszín: 2014. április 18. péntek, Baktalórántháza Vasút út 7.

Mi is az a Re-Cikli Műhely?

A Re-Cikli Műhelyhálózat a lakosságnak, az intézményeknek és vállalkozásoknak egyaránt olyan hiánypótló szolgáltatásokat kínál, amelyekre eddig nem volt példa a Baktalórántházi Kistérségben.

Költészet napi rendezvények – Meghívó

2014.04.10 (csütörtök) 17:30
Író olvasó találkozó a könyvtár olvasótermében. Vendégünk Lefler György aki a költészet napjáról és a Sodrásban című kötetéről beszél majd.
2014.04.11. (péntek) 8:00-tól a Művelődési Központban
Városi Versmondás, „A vers az, amit mondani kell.” mottóval várjuk a városi TV kamerája elé a város lakosságát kedvenc verseik elmondására.
2014.04.10 – 11.

Templomok éjszakája – Meghívó

A Keresztény Értelmiségiek SZövetségének a 2013-ban a „Hit Éve” alkalmából elindított lelki mozgalom első állomása, az Árpád korabeli római katolikus templom után, most, a második alkalommal a görög katolikus templomba hívja az érdeklődő híveket, keresztényeket, fiatalokat!

A templom védőszentjének, Szent Györgynek a napja a legméltóbb alkalom arra, hogy megismerhessék a templom történetét, a 172 éves múltját.

„Húsvéti Lelki Készülődés” – Meghívó

A Keresztény Értelmiségiek SZövetsége szeretettel meghívja és elvárja

a „Húsvéti Lelki Készülődés” programjára,

felekezeti hovatartozás nélkül a baktalórántházi és a közeli települések lakosait, akik igényt éreznek arra, hogy lelküket ráhangolják a közelgő Húsvét ünnepének méltó megünneplésére.

Az alkalom ideje és helye: 2014. április 13. Virágvasárnap délután 16 óra, József Attila Művelődési Központ.

Tavaszi Városi Napok 2014.

Tisztelettel és szeretettel meghívja Baktalórántháza Város Önkormányzata Önt és kedves családját a
Tavaszi Városi Napok 2014.
kulturális rendezvénysorozatra!

Időpont: 2014. március 14-16.