Jelenlegi hely

Bursa Hungarica ösztöndíjpályázat

Tisztelt Hallgatók!

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából meghirdette a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2017. évi pályázati felhívásait. (BURSA-2017 A; BURSA-2017 B)
Az ösztöndíjpályázat 2017. évi fordulójához Baktalórántháza Város Önkormányzata sikeresen csatlakozott.

BURSA-2017 „B” A pályázók köre: 

Az ösztöndíjpályázatra azok a települési önkormányzat területén lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű fiatalok jelentkezhetnek, akik:

a) a 2016/2017. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások; vagy
b) felsőfokú diplomával nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe még felvételt nem nyert érettségizettek,
és a 2017/2018. tanévtől kezdődően felsőoktatási intézmény keretében teljes idejű (nappali tagozatos) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőoktatási szakképzésben kívánnak részt venni. 

BURSA-2017„A” A pályázók köre: 

Az ösztöndíjpályázatra azok a települési önkormányzat területén lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik felsőoktatási intézményben (felsőoktatási hallgatói jogviszony keretében) teljes idejű (nappali tagozatos), alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőfokú, illetve felsőoktatási szakképzésben folytatják tanulmányaikat. 


A pályázat benyújtásának határideje: 2016. november  15.

Az aktuális pályázati kiírást és a kapcsolódó dokumentumokat a következő oldalról tölthetik le:
http://www.emet.gov.hu/felhivasok/bursa_hungarica6/
http://www.emet.gov.hu/felhivasok/bursa_hungarica7/

A pályázati kiírás („A” és „B”típusú) a Hivatal ügyfélszolgálati irodájából is kérhető, mely tartalmazza az elektronikus rendszerben történő regisztráció, valamint pályázat rögzítésének módját.

  2016. november 21. – hétfő – 10:11