Hírek

Büszkeségeink - Petró István kitüntetést kapott munkájáért

Budapesten a központi ünnepségen dr. Góra Zoltán tűoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatója, a katasztrófavédelem munkájának segítéséért, támogatásáért ajándéktárgyat adományozott megyénkből Petró Istvánnak, a Dégenfeld Baktalórántházi Járási Mentőcsoport tagjának.

Tájékoztatás elektronikus ügyindítás lehetőségéről

Tisztelt Ügyfeleink!

Baktalórántháza Város Önkormányzata, valamint az Önkormányzat által alapított költségvetési szervek 2018. január 1. napjával csatlakoztak a feladatellátást támogató, számítástechnikai hálózaton keresztül távoli alkalmazásszolgáltatást nyújtó elektronikus információs rendszerhez (Application Service Provider, ASP).

Közbeszerzési dokumentáció

Az alábbiakban érhetők el a projekthez kapcsolódó közbeszerzési dokumentációk, a felhívás és a kapcsolódó anyagok.
A legújabb dokumentumok a Módosított, illetve a 2 sz Módosított kezdetű fájlokban.

Választások

Tisztelt Baktalórántháziak! A Köztársasági Elnök 2018. április 8-ra írta ki az országgyűlési választásokat. Településünk a mátészalkai központú Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 05. számú választókörzethez tartozik, ahol várhatóan 8-10 egyéni jelölt méretteti meg magát, illetve a választás napján több pártra, illetve pártszövetségre is lehet szavazni. Városunk Képviselő-testülete az idei országgyűlési választásokon is – hasonlóan a 2014. évihez – Kovács Sándort, a FIDESZ-KDNP jelöltjét, jelenlegi országgyűlési képviselőt támogatja.

Nevelőszülőket keresünk

A Szent Lukács Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ nevelőszülőket keres.

Nevelőszülő az a személy lehet, aki

·         a 24. életévét betöltötte,

·         rendelkezik legalább 8 általános iskolai végzettséggel – a mi hálózatunknál egy belső szabályzatnak megfelelően, csak azokat a jelentkezőket tartjuk alkalmasnak, akik alapfokú tanulmányaikon túl, legalább valamilyen szakképesítéssel is rendelkeznek (házaspárok esetében, csak az egyik félre vonatkozik),

·         nem áll cselekvőképességet érintő gondnokság és támogatott döntéshozatal hatálya alatt,

Meghívó

MEGHÍVÓ

„Fontos lenne, hogy ebben a sportágban is lehessenek csillagok, akikre nemzedékek néznek fel, s akiket nemzedékek akarnak utánozni!"
Lázár Zoltán
 
 
Baktalórántháza Város Önkormányzata és a Baktalórántháza és Térsége Hagyományőrző Lovassport Egyesület szeretettel hívja és várja

a
Fogathajtó világbajnokok élménybeszámolója
című rendezvényére.

Ünnepi alkalmak a helyi egyházközségekben

A HELYI TÖRTÉNELMI EGYHÁZAK KARÁCSONYI ÉS ÚJÉVI ÜNNEPI SZERTARTÁSRENDJE

 

A református egyház ünnepi szertartásai: