Jelenlegi hely

Pályázati felhívás

Városom, Baktalórántháza címmel amatőr fotópályázatot indít a József Attila Művelődési Központ és Könyvtár melynek célja, hogy a fénykép készítője megmutassa, miért szereti, mit jelent számára városunk, Baktalórántháza. A fotópályázaton való részvétel nincs sem életkorhoz, lakóhelyhez, sem műfajhoz kötve, várjuk fiatalok és idősek, régi és új, fekete-fehér és színes fotóit, amelyek lehetnek városképek, épületfotók, tájképek, vagy az itt élők életét bemutató, egy kiemelt eseményen vagy a városunkon való átutazás során készített képek is. Egy pályázó legfeljebb 2 képpel indulhat a versenyen. A pályázatra csak olyan képek nevezhetők be, amelyeket a pályázó maga készített. Kérjük, mind az elektronikus formában, mind a személyesen vagy postai úton eljuttatott fotók esetében adják meg nekünk nevüket, életkorukat, pontos lakcímüket, telefonszámukat vagy e-mail címüket! Az 5 legjobb fotót nyereménnyel díjazzuk, és közzétesszük a www.baktaloranthaza.hu honlapon, valamint a Baktai Hírek című újságban.
A pályázat beküldési határideje: 2015. június 6.
Eredményhirdetés: 2015. június 11.
A pályaművet az alábbi elérhetőségeken juttathatja el hozzánk:
Facebook üzenetben: Baktalórántháza Jamkk
E-mail: baktakonyvtar@freemail.hu
Postacím: 4561 Baktalórántháza, Köztársaság tér 7. A borítékon kérjük feltüntetni: „Városom, Baktalórántháza” – fotópályázat.
A digitális formában beküldött fotókat a város archívumában őrizzük meg, a papírképek visszajuttatása előzetes egyeztetés után, személyes átvétellel történik.
A beküldött fotók a pályázat időtartama alatt folyamatosan megtekinthetők a Baktalórántháza Jamkk Facebook oldalunkon! A legtöbb Facebook szavazatot elnyerő kép különdíjban részesül!
A beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

  2015. június 08. – hétfő – 07:06