Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!


Nagy Lajos
polgármester

Egy röpke digitális sétára invitálom Önt! Kérem ismerkedjen meg városunkkal, tájékozódjon híreinkről! A honlapon fontos információkat találhatnak a helyiek, a máshol élők pedig betekintést kaphatnak a baktalórántházi életbe. A weboldalt böngészve megismerheti településünk történetét, az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal munkatársait, az oktatási és kulturális intézményeinket, a helyi egyházakat, a kulturális, sport- és civil szervezeteket. Remélem, hogy a böngészés során kedvet kap ahhoz is, hogy személyesen látogassa meg településünket!

 

Programajánló

Városi Gyermeknap 2015.

Pályázati felhívás

Városom, Baktalórántháza címmel amatőr fotópályázatot indít a József Attila Művelődési Központ és Könyvtár melynek célja, hogy a fénykép készítője megmutassa, miért szereti, mit jelent számára városunk, Baktalórántháza. A fotópályázaton való részvétel nincs sem életkorhoz, lakóhelyhez, sem műfajhoz kötve, várjuk fiatalok és idősek, régi és új, fekete-fehér és színes fotóit, amelyek lehetnek városképek, épületfotók, tájképek, vagy az itt élők életét bemutató, egy kiemelt eseményen vagy a városunkon való átutazás során készített képek is.

Tájékoztatás szabadtéri égetésről

Tisztelt baktalórántházi Lakosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló 54/2014. (XII.5.) BM rendelet 2015. március 5. napjától hatályba lépett, amely rendelet 225. § (1)bekezdése alapján, ha jogszabály másként nem rendelkezik, a lábon álló növényzet, tarló, növénytermesztéssel összefüggésben és a belterületi ingatlanok használata során keletkezett hulladék szabadtéri égetése TILOS.