Jelenlegi hely

Szálláshelyek

Fenyves Szálloda és Konferencia Központ

Elérhetőségek
Telefonszám:
+36 42 550-011, +36 42 550-012
Email – üzletvezető:
manager@businesshotelfenyves.hu
Weboldal:
www.businesshotelfenyves.hu
Szállásfoglalás
Email:
hotelfenyves@t-online.hu, businesshotelfenyves@gmail.com
Online:
szállásfoglálási űrlap
GPS koordináták
Szélesség:
47,9862165 v. 47° 59' 10,38"
Hosszúság:
22,0696664 v. 22° 4' 10,8"

Horváth Vendégház

Elérhetőségek
Telefonszám:
+36 20 953-9687
Email:
drhz59@freemail.hu
Bemutatkozás

2013. év második felében nyitottuk meg Vendégházunkat Baktalórántházán, ami a református templommal szembeni kis utcában, a Sóvári utca végén található. A Vendégház 5 szobával és a hozzátartozó fürdőegységgel 12 fő számára biztosít alváslehetőséget, a szobák TV-vel, Wifi-vel rendelkeznek. Azon vendégeink számára, akik nem kívánnak nálunk éjszakázni, hanem csak egy napot kívánnak nálunk tölteni, például névnap, születésnap, eljegyzés, kis létszámú esküvő, vagy bármilyen találkozó céljából 30 fős külön termünkkel állunk rendelkezésre. Étkezés a vendégeink számára megoldott, de lehetőség van az udvaron bográcsozni, szalonnát sütni. Vendégek érkeztek már hozzánk Hollandiából, Szlovákiából, Ausztriából, Németországból, de hazánk más részeiből is.

Településünk lakóihoz, ha távolról jönnek rokonok, barátok és nincs lehetőségük családi körben otthon éjszakáztatni őket, szívesen látjuk kellemes, családias hangulatú vendégházunkban.

Viktor Vendégház

Elérhetőségek
Cím:
4561 Baktalórántháza, Vasút út 49.
Telefonszám:
+36 70 429-8739
Email:
keziviktor@gmail.hu
Bemutatkozás

Baktalórántháza Szabolcs-Szatmár-Bereg megye geometriai középpontjában, a Nyírség középső részén helyezkedik el. A jelenlegi település két kis község – a déli fekvésű Nyírbakta és az északi Lórántháza – egybeépítésével alakult ki. Közigazgatási egyesítésére 1931. január 1-jén került sor, a Magyar Királyi Belügyminisztérium rendelete az egyesített község nevét a Baktalórántháza névben állapította meg. A Nyíregyházáról induló 41-es főútról kevesen tudják, hogy Kelet – Magyarország első kertészetileg is megtervezett útja, ahol az év minden szakában található valamilyen virágzó vagy zöldellő fa, bokor. Változatosak a fafajok, sok az örökzöld, amelyek télen is változatossá teszik az elénk táruló látványt. Nyíregyházától Vásárosnaményig úgy autózhatunk, hogy szinte végig egy kertben érezhetjük magunkat. A 41-es számú fő úton – amely az Ukrán és Román határhoz vezet el – 27 km-es autózást követően elérjük a legszebb szabolcsi tájat a baktalórántházi erdőt.

A vendégház nem csak egy szálláshely, vagy egy egyszerű vendéglátóegység. Központ, ahonnan el lehet indulni kisebb-nagyobb felfedező útra, ugyanis Baktalórántháza és környéke sok szépséget és érdekességet rejt magában.

A vendégház egész évben a kedves vendégek rendelkezésére áll. Maximum 12 fő elszállásolását tudjuk biztosítani. Három kétágyas és két háromágyas szobát tudunk biztosítani, amelyek igény szerint még tovább pótágyazhatóak. Szabadtéri főzési, sportolási lehetőségek (kialakított futballpálya), valamint a gyerekek részére játszótér áll rendelkezésre.

A szálláshelyen készpénzzel fizethet! Kérje egyedi árajánlatunkat, érdeklődjön kedvezményeinkről.

Jöjjön el hozzánk, legyen a vendégünk!

  2017. január 24. – kedd – 08:01