Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!


Nagy Lajos
polgármester

Egy röpke digitális sétára invitálom Önt! Kérem ismerkedjen meg városunkkal, tájékozódjon híreinkről! A honlapon fontos információkat találhatnak a helyiek, a máshol élők pedig betekintést kaphatnak a baktalórántházi életbe. A weboldalt böngészve megismerheti településünk történetét, az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal munkatársait, az oktatási és kulturális intézményeinket, a helyi egyházakat, a kulturális, sport- és civil szervezeteket. Remélem, hogy a böngészés során kedvet kap ahhoz is, hogy személyesen látogassa meg településünket!

 

Büszkeségeink - Petró István kitüntetést kapott munkájáért

Budapesten a központi ünnepségen dr. Góra Zoltán tűoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatója, a katasztrófavédelem munkájának segítéséért, támogatásáért ajándéktárgyat adományozott megyénkből Petró Istvánnak, a Dégenfeld Baktalórántházi Járási Mentőcsoport tagjának.

Választások

Tisztelt Baktalórántháziak! A Köztársasági Elnök 2018. április 8-ra írta ki az országgyűlési választásokat. Településünk a mátészalkai központú Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 05. számú választókörzethez tartozik, ahol várhatóan 8-10 egyéni jelölt méretteti meg magát, illetve a választás napján több pártra, illetve pártszövetségre is lehet szavazni. Városunk Képviselő-testülete az idei országgyűlési választásokon is – hasonlóan a 2014. évihez – Kovács Sándort, a FIDESZ-KDNP jelöltjét, jelenlegi országgyűlési képviselőt támogatja.

Tájékoztatás elektronikus ügyindítás lehetőségéről

Tisztelt Ügyfeleink!

Baktalórántháza Város Önkormányzata, valamint az Önkormányzat által alapított költségvetési szervek 2018. január 1. napjával csatlakoztak a feladatellátást támogató, számítástechnikai hálózaton keresztül távoli alkalmazásszolgáltatást nyújtó elektronikus információs rendszerhez (Application Service Provider, ASP).