Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!


Nagy Lajos
polgármester

Egy röpke digitális sétára invitálom Önt! Kérem ismerkedjen meg városunkkal, tájékozódjon híreinkről! A honlapon fontos információkat találhatnak a helyiek, a máshol élők pedig betekintést kaphatnak a baktalórántházi életbe. A weboldalt böngészve megismerheti településünk történetét, az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal munkatársait, az oktatási és kulturális intézményeinket, a helyi egyházakat, a kulturális, sport- és civil szervezeteket. Remélem, hogy a böngészés során kedvet kap ahhoz is, hogy személyesen látogassa meg településünket!

 

Programajánló

Városi Gyermeknap 2015.

Meghívó

Baktalórántháza Város Önkormányzata és a Baktalórántházi református Egyházközség szeretettel hívja és várja 2015. június 5-6-án megrendezésre kerülő rendezvényeire!

IX. Baktalórántházi Kórustalálkozó
Időpont: 2015.06.05. péntek 17 óra, helyszín: Református Templom
IX. Közép-Nyírségi Református Találkozó
Időpont: 2015.06.06. szombat 14 óra, helyszín: Református Templom
17 órától az emlékezés virágainak, gyertyáinak elhelyezése a városközpontban, a székely kapunál.

Részletes információ:

Felhívás

Országos rajzpályázatot hirdet a Magyar Államkincstár.
Részletek ide kattintva olvashatók.

Pályázati felhívás

Városom, Baktalórántháza címmel amatőr fotópályázatot indít a József Attila Művelődési Központ és Könyvtár melynek célja, hogy a fénykép készítője megmutassa, miért szereti, mit jelent számára városunk, Baktalórántháza. A fotópályázaton való részvétel nincs sem életkorhoz, lakóhelyhez, sem műfajhoz kötve, várjuk fiatalok és idősek, régi és új, fekete-fehér és színes fotóit, amelyek lehetnek városképek, épületfotók, tájképek, vagy az itt élők életét bemutató, egy kiemelt eseményen vagy a városunkon való átutazás során készített képek is.