Jelenlegi hely

Eszközbeszerzés a Baktalórántháza Városi Sportegyesületnél

FCA-KP-1-2020/3-001462

A Kedvezményezett pályázatot nyújtott be a Támogató által meghirdetett, FCA-KP-1-2020/3 kódszámú pályázati kiírásra, mely FCA-KP-1-2020/3-001462 azonosítószámon nyilvántartásba vételre került. A pályázat célja a Baktalórántháza Városi Sportegyesület területén a sportolási és infrastrukturális lehetőségek javítása, klímabarát környezet létrehozása, mindemellett a lakosság identitástudatának erősítése, a város népességmegtartó erejének növelése, a közösség összetartásának, valamint a sportolók egészségi állapotának és komfortérzetének javítása.

A Támogató 1.996.510 Ft támogatást nyújtott a Kedvezményezett részére. A támogatási intenzitás mértéke 100%.

A pályázat keretében beszerzésre kerültek az alábbi eszközök: 1 db mosógép, 1 db szárítógép, 1 db kávéfőző, 1 db mikrohullámú sütő, 1 db hűtőszekrény és 2 db klíma.

A pályázat keretében beszerzett modern, energiahatékony eszközöknek köszönhetően a sportpályán ellátandó feladatok sokkal gyorsabban, hatékonyabban végezhetők el, valamint a sportpályát igénybe vevő sportolók, stábtagok, játékvezetők számára megfelelő kiszolgálás nyújtható, ami az igénybe vevők komfortérzetét nagyban javítja. A fenntarthatóság az energiahatékony eszközök segítségével megoldott. Az energia- és vízmegtakarítás segítségével a környezetvédelem is nagy hangsúlyt kap.

 

 

  

 

  2021. május 17. – hétfő – 08:05