Hírek

Támogatási szerződés

A Környezettudatos városrehabilitáció Baktalórántházán című projekt Támogatási Szerződése.

Támogatási szerződés

A Baktalórántháza járásközpontú település megközelítésének elősegítése kerékpárút építéssel című projekt Támogatási Szerződése.

Támogatási szerződés

A Baktalórántháza belvíz-elvezető rendszerének felújítása című projekt Támogatási szerződése.

 

Védőoltás

Megérkezett a baktalórántházi háziorvosi rendelőkbe az influenza elleni ingyenes védőoltás. A lakótársak rendelési időben a körzetük háziorvosánál jelezhetik az igényüket a vakcinára.

Tájékoztatás az őszi szünidei gyermekétkeztetésről

Tisztelt Szülők!

Baktalórántháza Város Önkormányzata 2017. október 30-tól november 3-ig az őszi szünet minden munkanapjára biztosítja az ingyenes szünidei gyermekétkeztetést, mindazoknak, akik hátrányos illetve halmozottan hátrányos helyzetűek. Helyszín: A Vay Ádám Gimnázium ebédlője. (Vásártér 1.)

A Zengő Erdő Óvoda, Bölcsőde és Egységes Óvoda-bölcsőde az őszi szünet minden munkanapján nyitva tart, erre való tekintettel az óvodás és bölcsődés gyermekek nem vehetik igénybe a szünidei gyermekétkeztetést.

 

Agrárgazdasági Kamara megyei küldötteinek választása

Tisztelt Gazdatársaink !

Bizonyára emlékeznek még arra, hogy a legutóbbi települési illetve országgyűlési választásoknak milyen nagy jelentősége volt. Arról döntöttünk, hogy kik vezessék Magyarországot  és településünket. A mezőgazdaságban dolgozók életében hasonlóan fontos esemény következik. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2017. november 3-án tartja megyei küldötteinek választását, akik maguk közül fognak megyei elnököt választani.

Meghívó nemzeti ünnep

Baktalórántháza Város Önkormányzata meghívja Önt és kedves családját az 1956-os forradalomra és szabadságharcra, és a köztársaság kikiáltására emlékező nemzeti ünnepünk programjaira.Ideje: 2017. október 23.

Közép-Nyírségi Református Ifjúsági Tábor Baktalórántházán

A Közép-Nyírségi Fejlesztési Egyesület szervezésében első alkalommal került megrendezésre a Közép-Nyírségi Református Ifjúsági Tábor Baktalórántházán a Nyírkércsi úti Szabadidő és Sportcentrum területén.