Jelenlegi hely

Polgárőr Egyesület telephely fejlesztése Baktalórántházán

 

 

 

 

FCA-KP-1-2021/1-001431 azonosító számú, Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása (2021)” című kiírásra a Polgárőrség Városi Egyesülete Baktalórántháza - pályázatot nyújtott be „Polgárőr Egyesület telephely fejlesztése Baktalórántházán” elnevezéssel.

A pályázat elfogadásra került, és az egyesület 5 999 500 Ft összegű támogatásban részesült.

A projekt célja Polgárőrség Városi Egyesülete részére telephely kialakítása, illetve felújítása a Zrínyi u. 3/b. szám alatt. A fejlesztés szükségességét az adja, hogy az eddig használt ingatlanban - székhelyen - való működés ellehetetlenült. A székhely közös épületben található a Baktalórántházai Szociális Központ intézményével, ahol az öregotthon lakóinak nappali ellátása is megvalósul, így az Egyesület tagjai és a szociális intézmény szolgáltatásait igénybe vevők sokszor egy légtérben tartózkodnak.

A fejlesztéssel sikerül biztosítani, hogy az Egyesület saját telephelyen, biztonságosan, megfelelő infrastruktúra kialakításával működjön, lehetőséget teremtve a mindennapi munkavégzés, a szolgálat, a működést segítő egyeztetések biztonságos végzéséhez.

 

Márton Csaba elnök
Polgárőrség Városi Egyesülete Baktalórántháza

  2022. december 13. – kedd – 12:12